Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πήγαιναν για ποτό στο Jo, αλλά έπεσαν στη θάλασσα!

Ατυχοι στάθηκαν δύο φίλοι 23 και 18 χρονών, που μετά το τέλος της εργασίας τους αποφάσισαν να χαλαρώσουν, πίνοντας ένα ποτάκι στο θερινό κατάστημα που υπάρχει στην παραλία του Νιοχωρίου. Ατυχώς για τους δύο φίλους, ούτε ποτό ήπιαν καθώς το κατάστημα έκλεισε για φέτος, ούτε τη βόλτα τους χάρηκαν, μιας και βρέθηκαν μέσα στη θάλασσα με το αυτοκίνητό τους!
Ηταν λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα όταν οι δύο φίλοι, που εργάζονται σε κατάστημα της Κουρούτας, τελείωσαν από τη δουλειά τους και αποφάσισαν να πάνε, για πρώτη φορά, στο συγκεκριμένο κλαμπ. Κινούμενοι στον δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Νιοχωρίου οι δύο φίλοι περίμεναν ότι τα φώτα του καταστήματος θα τους καθοδηγούσαν. Το εν λόγω κατάστημα, όμως, έκλεισε πριν από μερικές μέρες για φέτος. Οι δύο φίλοι συνέχιζαν την πορεία τους στο σκοτεινό δρόμο ψάχνοντας για φώτα, όταν ξαφνικά το αυτοκίνητό τους βρέθηκε στη θάλασσα. Εντρομοι και ξαφνιασμένοι πετάχτηκαν έξω και βγήκαν στην παραλία. Τότε συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούσαν να καλέσουν κανέναν σε βοήθεια, καθώς τα κινητά τους τηλέφωνα είχαν πέσει και αυτά στο νερό.
Με τα πόδια πήραν το δρόμο της επιστροφής, μέχρι που βρήκαν ένα σπίτι και τηλεφώνησαν στην Αστυνομία. Νωρίς το επόμενο πρωί το Λιμεναρχείο Κυλλήνης έστησε επιχείρηση για την ανάσυρση του αυτοκινήτου από τη θάλασσα με τη βοήθεια ενός τρακτέρ που το... ρυμούλκησε στην παραλία.

Στάθης Πουλιάσης

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα "Πατρίς"

Δεν υπάρχουν σχόλια: