Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Πελοπόννησος η… Ριβιέρα της Ανατολικής Ευρώπης;

"Η Πελοπόννησος μπορεί να γίνει η Ριβιέρα της Ανατολικής Ευρώπης", δήλωσε ο Μίλτος Καμπουρίδης, διευθύνων σύμβουλος της Dolphin Capital Investors (DCI), την Τρίτη, σε συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία παρουσίασε την πρόοδο των κύριων έργων της εταιρείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Μετά την επένδυση της Costa Navarino στη Μεσσηνία, η DCI είναι η δεύτερη εταιρεία που επενδύει σε υπερπολυτελείς υποδομές τουρισμού στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην Αργολίδα. Το Πόρτο Χέλι θα φιλοξενήσει το πρώτο Aman Resort με κατοικίες στην Ευρώπη και η επίσημη λειτουργία του θα ξεκινήσει σε περίπου ένα χρόνο. "Το έργο, προϋπολογισμού 150 εκατ. ευρώ, θα δημιουργήσει 300 νέες θέσεις εργασίας", τόνισε ο κ. Καμπουρίδης.
Το συνολικό ύψος της επένδυσης της DCI στην περιοχή θα ανέλθει σε 600 εκατ. ευρώ, καθώς εκτός από το Aman Resort, το Porto Heli Collection, που θα καλύπτει έκταση 3,470 εκατ. τετρ. μέτρων θα περιλαμβάνει πλήθος εγκαταστάσεις όπως: παραθαλάσσιες κατοικίες, δύο ξενοδοχεία με σουίτες, διαμερίσματα, δωμάτια, σπα και κατοικίες, γήπεδο γκολφ 18 οπών, ξενοδοχείο γκολφ, κέντρο ιππασίας, ακαδημία τένις κ.α.
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: