Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Hπιος καιρός με καλές θερμοκρασίες

Με ήπιο καιρό, καλές για την εποχή θερμοκρασίες και ανέμους που στα πελάγη γενικά δεν θα ξεπερνούν τα 3 με 4 μποφόρ θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στα βορειοδυτικά υπάρχει πιθανότητα για κάποιες τοπικές βροχές.
Πιο αναλυτικά αύριο Σάββατο στο βόρειο Ιόνιο, την Hπειρο και τη δυτική Στερεά Ελλάδα προβλέπεται τοπική συννεφιά με μια πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχει αραιή συννεφιά που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνή. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται λίγη αραιή συννεφιά πρόσκαιρα πιο πυκνή αλλά και πολλή ηλιοφάνεια. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στη θάλασσα των Κυθήρων οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 και στα Δωδεκάνησα τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 19 και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή στο βόρειο Ιόνιο, την Hπειρο και τη δυτική Στερεά Ελλάδα προβλέπεται τοπική συννεφιά και ενδέχεται να εκδηλωθούν κάποιες τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αλλά από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά θα αναπτυχθεί αραιή συννεφιά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ ενισχυόμενοι από τις απογευματινές ώρες στα 5 με 6 μποφόρ. Στη θάλασσα των Κυθήρων οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα Δωδεκάνησα τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 19 και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Tης Γκέλυ Μουχασίρη

ΠΗΓΗ: Πρώτο ΘΕΜΑ online

Δεν υπάρχουν σχόλια: